1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulploiesti12Chindia / O știre care nu are decât să să-i bucure pe suporterii Chindiei! O știre care vine să confirme că ideea susținută de ”dambovitapenet.ro” a fost cea mai bună: Chindia Târgoviște își va susține meciurile din organizare proprie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești!



”Astăzi a fost semnat parteneriatul cu proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile roș-albaștrilor de “acasă” să fie programate pe “Ilie Oană” - notează ”afcchindiatargoviste.ro”! În completare, președintele clubului - Marcel Ghergu, declară: “Am ținut cont foarte mult de dorința suporterilor și am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploiești, unde suntem convinși că vom avea tribunele pline. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I, după două decenii”. Cu siguranță că afluența suporterilor va fi cu totul alta către Ploiești, față de drumul către Mioveni, dacă nu cumva se va juca și cu casa închisă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii