5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gherguamical2024Dambovitapenet, Liga 2 / Deși pare greu de crezut, Marius Tudor, fotoreporter acreditat UEFA la turneul final al EURO24, a fost singurul fotoreporter prezent la meciul dintre Chindia și Pucioasa, amical jucat astăzi pe ”Eugen Popescu”, scor 6-0! Președintele Chindiei, Marcel Ghergu a găsit de cuviință să îl ”certe” pe Marius Tudor, pe motiv că a venit pe stadion fără să îi ceară acordul!



S-a întâmplat în minutul 30 al jocului de astăzi, iar Tudor a părăsit stadionul, dezgustat de cele întâmplate. Din partea lui Ghergu, o atitudine care nu face deloc cinste clubului târgoviștean, cu cât, vă reamintim, Marius Tudor, un profesionist desăvârșit, a “tras” de curând la meciuri de la Campionatul European, inclusiv o semifinală!

În plus, nu era treaba președintelui clubului să se ocupe de aceste aspecte, câtă vreme Chindia abia ce a numit un nou ofițer de presă, pe Florin Manea. 

Suntem convinși că Marcei Ghergu va regreta această ieșire care nu face decât să aducă deservicii clubului, ca și decizia de a ține spectatorii în soare, în timp ce președintele și apropiații lui au stat bine-mersi la umbră, la tribuna nouă.

Mai mult, au fost dărâmate și cișmelele, la reconstrucția stadionului, iar cu apă de acasă nu e voie.



_______________

INFO

Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal

http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut

revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii