5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

popamaccabi2024Dambovitapenet, Superligă / Nici nu a venit bine la FCSB și Daniel Popa a intrat, deja, în dizgrațiile patronului Gigi Becali! Nu a mai contat că Popa a marcat de câteva ori până acum! Totul s-a năruit pentru că așa a dictat Gigi Becali! Atacantul dâmbovițean a fost înlocuit la pauza meciului dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv. încheiat 1-1 și Becali a anunțat că Popa și-a pierdut locul de titular. În plus, trebuie să mai slăbească trei kilograme! 



„E diferență mare față de Popa, Miculescu m-a convins și va juca titular. Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor ăstora. Dar la nivelul de la FCSB e. El trebuie să slăbească 3 kg! Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine. Nu a ținut deloc de minge, nu a câștigat dueluri. A fost diferență mare între Miculescu și Popa”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.”

Foto: Marius Tudor


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii