5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danielpopafcsbDambovitapenet, Superliga / Dâmbovițeanul Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB! Oficialii campioanei au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Dambovitapenet a scris în exclusivitate despre această mutare, imediat după finalul campionatului. Atacantul a fost achiziționat de Gigi Becali de la U Cluj și urmează să se alăture lotului roș-albastru pe data de 14 iunie, atunci când este programată reunirea lotului. Atacantul în vârstă de 28 de ani a efectuat vizita medicală și a semnat contractul. 

”Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au anunțat oficialii campioanei, pe rețelele de socializare.

Foto: facebook, FCSB


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii