1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Dambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște joacă astăzi, de la ora 19:00, cel mai important meci din acest play-out, cu U Cluj, în cadrul etapei a 8-a! De ce este cel mai important joc? Simplu! Doar o victorie ne mai ține speranțele vii, ca la finalul acestui play-out să putem prinde unul dintre cele două locuri care asigură barajul de supraviețuire în Superligă! Acolo, desigur, urmează alte lupte! Dar până a ajunge la baraj, e nevoie de victorie, astăzi!

Orice rezultat în afara victoriei, diseară, la Cluj, face ca echipa lui Toni Petrea să nu mai fie la mâna ei! Mai ales că mâine se joacă două meciuri… potrivnice Chindiei: CS Mioveni – UTA și U Craiova 1948 – FC Argeș. Să nu omitem faptul că Mioveni nu a bătut pe nimeni în acest play-out și este retrogradată, în timp ce U Craiova 1948 este deja calificată în primul tur pentru barajul pentru Conference League, acolo unde o va întâlni pe Voluntari, o formație care nu a mai pierdut de 12 etape, iar în play-out are 4 victorii și 4 egaluri.

De ce spunem toate aceste lucruri? Pentru că Voluntari este ultimul adversar al Chindiei, pe ”Eugen Popescu”, vinerea viitoare, iar cei de la Voluntari au declarat răspicat, ieri, că vin la Târgoviște să câștige, pentru că ”inaugurarea de stadioane le-a adus doar victorii” și, atenție, vor locul 1 în play-out.

Revenind la meciul de diseară de la Cluj, trebuie să spunem că ”U” are o cotă de 1,90 la victorie, în timp ce egalul este cotat cu 3,30. Victoria Chindiei are o cotă la casele de pariuri de 4,75! Așadar, este momentul ca băieții noștri să uimească pe toată lumea și să provoace o ”surpriză”! Altfel, meciul de inaugurare al arenei modernizate ”Eugen Popescu” poate fi unul în care ne vom lua rămas bun de la Superligă!

Jocul de la Cluj va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat de Vasile Marinescu și Adrian Radu Ghinguleac. Rezervă: Ovidiu Mazilu. Observator : Marcel Savaniu.

Hai, Chindia!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii