1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrchindia2021augustDambovitapenet, Liga 1 / Înfrângerea Mioveniului cu FC Botoșani, 0-2 luni seară în Argeș, a reaprins speranțele Chindiei pentru evitarea locului de baraj. CS Mioveni a rămas cu 28 de puncte, Chindia - după remiza cu Rapid - s-a apropiat la cinci, cele două formații mai având două meciuri de disputat până la finalul sezonului regular.



Ca să se mențină în Liga I fără baraj, Chindia ar trebui să câștige la Sepsi și cu Gaz Metan, ultima, doar o formalitate, iar CS Mioveni să nu ia mai mult de un punct din dubla cu UTA și Rapid. În penultima rundă a play-out-ului, CS Mioveni joacă sâmbătă la Arad, cu UTA, iar Chindia duminică la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, echipă care joia viitoare are meci în semifinalele Cupei, cu Craiova. UTA și FCU Craiova sunt sigure de prezența în sezonul viitor al Ligii I, în cursa pentru evitarea celui de-al doilea loc de baraj rămînând doar Chindia și CS Mioveni. Gaz Metan și Academica sunt retrogradate, iar pe primul loc de baraj se află Dinamo.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii