1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

rapidchindia32021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat cu Rapid, 0-0 vineri, la Ploiești, dar punctul nu o ajută prea mult în demersul său de evitare a barajului de menținere în Liga I. Echipa antrenată de Emil Săndoi are 23 de puncte, după șapte jocuri din play-out, cu cinci mai puține decât Mioveni, singura formație pe care ar mai putea-o depăși în finalul sezonului. Asta pentru că duminică seară Craiova 1948 a învins UTA cu 1-0, a acumulat astfel 31 de puncte și a scăpat de grijile barajului. UTA are 29, și, în ciuda înfrângerii, e și ea salvată, inclusiv de la baraj.



CS Mioveni joaca astăzi cu FC Botoșani, de la ora 17.30, iar o victorie a gazdelor din Argeș o trimite pe Chindia la baraj, al patrulea din ultimele cinci sezoane și al doilea de menținere în Liga I. Varianta câștigătoare a Târgoviștei, pur teoretică, e ca Florea & co sa câștige la Sepsi și cu Gaz Metan , iar Mioveni să ia maximum un punct din tripla cu Botoșani, UTA și Rapid.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii