1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceni2021augustDambovitpenet, Liga 1 / Cu stadionul propriu în reabilitare de aproape trei ani, dar și cu speranța că se va menține în Liga I la finalul actualului sezon, Chindia caută deja soluții pentru disputarea meciurilor considerate pe teren propriu din stagiunea 2022-2023. Cum e limpede că stadionul ”Eugen Popescu” nu va fi gata mai devreme de iarna acestui an - cu mulți de dacă, evident - gruparea târgovișteană s-ar fi orientat către Clinceni, ca și nouă "chirie", în conditiile in care Petrolul e ca și promovată în Liga I, iar arena ”Ilie Oană” nu va mai putea fi împărțită din vară de găzari cu Chindia.



În pole-position se află Clinceniul, comună de lângă București unde a jucat Academica meciurile de pe teren propriu, cu excepții, de la promovare, odată cu Chindia, în 2019. De asemenea, sursele noastre spun că nici varianta Buzău nu este exclusă, Chindia jucând aici în partea a doua a sezonului trecut, încheiat pe cea mai bună clasare din istorie a unei echipe târgoviștene în Liga I, locul 7. Cert este că nici finalul actualului campionat, nici startul celui viitor - indiferent de liga în care va activa - nu va găsi Chindia pe stadionul din Târgoviște. Asupra subiectului vom reveni, cu un material mai amplu.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii