1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca mâine la Mediaș, contra unei formații care cel mai probabil se va retrage din campionat după acest meci, măcinată de probleme financiare. Antrenorul târgoviștenilor, Emil Săndoi, spune că victoria este foarte importantă pentru echipa sa și că play-out-ul se anunță unul foarte greu.



Iată declarațiile: Întâlnim o echipă cu probleme. Ne pare rău că sunt echipe care ajung în situații de genul ăsta. Nu aș vrea totuși să comentez ce se întâmplă acolo. Pe noi ne interesează punctele puse în joc. Este o luptă acerbă, ca și în play-off. Orice punct este important pentru noi. Avem mici accidentări, dar sperăm ca până la ora meciului toți jucătorii să fie apți. Îmbucurător este că de o săptămână a intrat în programul normal și Cornel Dinu, se pregătește cu echipa și sperăm să contăm și pe el în meciurile următoare.

Cred că a fost o conjunctură la meciul din tur. Noi am avut ocazii mari de a marca, în a doua repriz adversarul a trecut jumătatea terenului o singură dată și, dintr-o fază fixă, a reușit să înscrie. Sperăm să ne luăm revanșa după acea înfrângere.

Nicio victorie sau înfrângere nu rezolvă datele problemei. Am spus de la începutul campionatului că se va juca până în ultima etapă. Cred că în joc mai sunt doar locurile de baraj. Dinamo își va vinde scump pielea în play-out, cele trei puncte de la victorie nu se mai înjumătățesc. Totul se joacă.

Se putea mai mult. E adevărat, am avut și o serie de ghinioane care ne-au urmărit aproape la 75% din meciurile disputate. Au fost probleme cu accidentările, ca să nu mai vorbesc despre greșelile de arbitraj, care au fost impardonabile. La nicio echipă din Liga I nu au apărut asemenea erori, într-o singură direcție. Au apărut discuții după meciul cu UTA, despre o lege a compensației. Nu poate fi vorba la noi, sub nicio formă, la acest moment. Dacă mai aveam 5-6 puncte, deși cred că am fi putut avea și mai multe, lucrurile ar fi stat altfel. În fotbal, totul se leagă, orice rezultat lasă niște urmări. De multe ori, din nefericire pentru noi, a fost greu să trecem peste anumite rezultate negative care nu au depins în primul rând de noi. ”

Gaz Metan Mediaș - Chindia se joacă duminică, de la ora 15.00, la Mediaș. În tur, Gaz Metan a câștigat cu 1-0 la Ploiești.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii