1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

floreachindiautaDambovitapenet, Liga 1 / Ziua de marți a fost una specială, dar și dificilă, pentru atacantul Chindiei, care a tranșat disputa cu UTA în final. Daniel Florea (33 ani) a acuzat probleme medicale în dimineața meciului, iar antrenorii și staff-ul medical au preferat să nu riște să îl titularizeze. Atacantul a intrat în teren la jumătatea reprizei a doua, iar în finalul jocului a scos penalty-ul din care a ieșit unicul gol al întâlnirii.



"Bine că a ieşit bine, sunt bucuros că am adus această victorie foarte importantă pentru noi. Am jucat şi cu gândul la mama mea, care astăzi ar fi împlinit 65 de ani şi mi-am dorit foarte mult, probabil de aceea am şi riscat să intru să joc. Mi-am dorit mult să înscriu în memoria ei şi pentru mine e un lucru extraordinar. Am o problemă, nu ştiu. Şi înainte de meciul cu FCSB m-am trezit dimineaţă foarte ameţit şi cu lipsă de echilibru, iată că după două săptămâni păţesc acelaşi lucru astăzi şi am jucat mai mult ameţit astăzi. Mă şi oprisem la un moment dat, îmi era frică să nu mi se facă rău", a declarat Florea la flash-interviuri.

Golul de marți a fost al patrulea marcat de Daniel Florea în acest sezon al Ligii I.

Foto: AFC Chindia Târgoviște


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii