1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabotosanioct2021zDambovitapenet, Liga 1 / Echipa târgovișteană va întâlni astăzi FC Botoșani, la Ploiești, de la ora 12.30, joc care contează pentru etapa a 27-a a campionatului. În tur, la Botoșani, meciul s-a terminat nedecis, 0-0. Băieții antrenați de Emil Săndoi vin după o serie de cinci rezultate pozitive și o înfrângere, cea înregistrată duminica trecută, cu FCSB.



"Întâlnim o echipă din fruntea clasamentului, cu individualități cărora va trebui să le acordăm o atenție specială. Sper să fim capacitați ca în prima repriză a meciului cu FCSB. Bineînțeles, ne dorim un rezultat pozitiv. Nu avem probleme de lot în afara suspendării lui Doru Popadiuc. Cred că avem jucători care pot suplini lipsa lui Doru în acest joc", a prefațat antrenorul principal al Chindiei disputa de astăzi.

Jocul de la Ploiești va fi condus la centru de Bogdan Dumitrache, iar asistenți au fost delegați Radu Ghinguleac și Vlad Bîrleanu. Biletele costă 20 lei la Tribuna I și 30 lei la Tribuna 0 și pot fi achiziționate online, de pe myticket.ro sau până la pauza meciului de la casele stadionului Ilie Oană.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii