1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

farulchindia2022febDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a obținut prima victorie din 2022, în Liga I, în deplasare cu Farul, 1-0. Cu trei modificări în primul 11 față de etapa trecută, printre care și noul venit Passaglia, alături de Sila și Dulca, Chindia a început ofensiv și a cerut un penalty, în minutul 2. Omoh a trimis în bară la jumătatea primului mitan, pentru prima și singura ocazie clară a echipei lui Hagi - sărbătorit sâmbătă - în fața Chindiei.



Din minutul 30, gazdele au rămas în înferioritate numerică, după eliminarea lui Jefte, roșu direct pentru că l-a lovit pe Iacob. Repriza secundă a însemnat un galop de sănătate și de ocazii pentru Chindia. Popadiuc a nimerit și el bara, Aioani a scos șutul lui Florea, pentru ca în minutul 82 atacantul să nu mai rateze. S-a încheiat 1-0 pentru dâmbovițeni, o gură mare de oxigen înaintea meciului cu FC Argeș, de miercuri, care trebuie câștigat pentru și mai multă liniște și, bineînțeles, puncte. 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii