1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorul12dec2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia întâlnește -astăzi - Viitorul, în nocturnă, la Buzău, într-un meci care o poate apropia de o performanță istorică și greu de imaginat la începutul actualului sezon, calificarea într-o cupă europeană. Antrenorul principal al Chindiei, Emil Săndoi, care a semnat de curând prelungirea contractului cu Chindia, spune că jocul de azi reprezintă o bună oportunitate pentru jucători și speră la victorie, chiar dacă se confruntă cu serioase probleme de lot.



"Ne dorim să ne calificăm mai departe, să jucăm și cu Sepsi, dacă se poate. Avem niște probleme de efectiv pentru acest joc. Nu îi vom putea folosi pe cei trei fotbaliști împrumutați de la Viitorul, Dulca, Iacob și Căpușă, care nu au drept de joc. Ne-am fi dorit să putem miza pe ei. De asemenea, Neguț este suspendat, iar Celea incert, după o accidentare. Sperăm să îl recuperăm până la ora meciului. Încercăm să jucăm un fotbal bun și să mergem mai departe, pentru că este o oportunitate pe care trebuie să o speculeze fiecare dintre jucători", a declarat Săndoi pentru pagina oficială a clubului târgoviștean.

Meciul de la Buzău va fi condus la centru de Istvan Kovacs, același arbitru care a dictat un penalty discutabil în meciul pierdut de Chindia în ultima etapă a sezonului regular, 1-3 la Pitești cu FC Argeș. Târgoviștenii au condus atunci cu 1-0, au fost egalați dintr-un penalty controversat, iar înfrângerea a fost sinonimă cu ratarea play-off-ului Ligii I.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii