1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucuriechindiamai2021Dambovitapenet, Liga 1 / Ieri, vă spuneam că Daniel Florea este pe locul doi în clasamentul golgheterilor, din play-out. Astăzi, vă oferim mai multe informații despre atacantul Chindiei care a împlinit pe 17 aprilie 33 de ani!

Daniel Florea a marcat opt goluri în acest sezon al Ligii I, patru în prima fază a campionatului și patru în play-out. Reușitele din această primăvară îl plasează pe un onorant loc secund în clasamentul golgheterilor play-out-ului, după Ricardo Valente, de la Gaz Metan, care a înscris șase goluri. Florea a marcat în meciurile cu Hermannstadt, FC Argeș (1) și Politehnica Iași (2).

Tot patru goluri a înscris Daniel Florea și în sezonul regular al Ligii I, în meciurile cu Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Viitorul și FC Voluntari.

37 este numărul total al meciurilor din Liga I în care a evoluat jucătorul Chindiei în acest sezon, 28 în campionatul regular și 9 în play-out.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii