4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pauliacob2021Dambovitapenet, Liga 1 / Fundașul central al Chindiei, Paul Iacob, a fost nominalizat în echipa etapei a 9-a a play-off-ului/play-out-ului Ligii I, anunțată de Liga Profesionista de Fotbal LPF: "A avut o nouă evoluţie consistentă, dovedind şi în meciul cu Dinamo că împrumutul la Chindia a fost o mutare benefică pentru jucător şi târgovişteni".

Jucătorul Chindiei a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 32 de meciuri în acest sezon al Ligii I, marcând două goluri, în victoriile cu Universitatea Craiova și UTA Arad, ambele cu același scor, 1-0. Iacob a înscris și în Cupa României, în meciul cu Farul, din optimi, câștigat cu 3-0, la Constanța. Cel mai probabil, fundașul care va împlini pe 21 iunie 25 de ani nu va avea drept de joc în semifinala barajului pentru Conference League cu Viitorul, meci programat miercuri la Buzău. Alături de Marco Dulca și Tiberiu Căpușă, Iacob a fost împrumutat de Chindia de la clubul lui Gică Hagi la începutul actualului sezon, toți având clauze în contract să nu evolueze în meciurile cu Viitorul decât după achitarea unor taxe, de către Chindia.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii