1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabucurie2021afcDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a terminat pe prima poziție play-out-ul ligii 1 și și-a aflat adversara, în primul baraj pentru Europa! Din păcate, Chindia riscă să nu poată folosi trei jucători importanți la baraj: Tiberiu Căpușă, Marco Dulca și Paul Iacob. După cum bine știiți, cei trei sunt împrumutați de la FC Viitorul, iar o clauză dintre cele două cluburi prevede ca târgoviștenii să îi poată folosi în duelul direct doar dacă achită o sumă de bani. Emil Săndoi cere însă o derogare! Vezi ce a declarat pentru DigiSport! 

"Jucăm barajul cu Viitorul. E singura echipă care ne-a bătut în play-out. Sper să putem utiliza şi jucătorii care sunt luați de la Viitorul. Chiar nu ştiu, o să vorbesc cu președintele clubului, așa mi s-ar părea normal, să-i putem folosi. Ar fi trebuit să achităm o sumă, care pentru noi era destul de mare, ca ei să poată juca şi am preferat să nu-i folosim. Nu e vorba de suma respectivă, dar campionatul s-a încheiat, acum e altceva. Cred că ar trebui lăsaţi să joace. Chiar dacă există o chichiță, cei de la Viitorul ar trebui să-și dea acordul să-i putem folosi" - Emil Săndoi (Sursa: DigiSport) 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii