1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiagazmetanmedias222Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște susține în această seară, de la ora 19:00, la Buzău, cel de-al șaselea joc din play-out-ul Ligii 1, contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Echipa noastră pleacă drept favorită, din postura de lider al clasamentului. Un succes, astăzi, nu doar că asigură, matematic, menținerea în Liga 1, în sezonul viitor (al treilea consecutiv), dar ne dă mari speranțe pentru primul loc, la finalul stagiunii! După care, de ce să nu recunoaștem, putem începe să visăm la cupele europene!



Bilanțul ultimelor întâlniri în Liga 1 este, cumva, la... egalitate! A fost un 2-2, la Mediaș, pe 15 iulie 2019, atunci când Chindia revenea pe prima scenă fotbalistică a țării, după care a urmat un 1-1, pe 26 octombrie. Un an mai târziu, pe 17 octombrie a fost 1-0, pentru Chindia, pentru ca în februarie 2021 să notăm victoria Gazului, la Mediaș, cu același scor, 1-0. 

De remarcat că în ultimele cinci etape Chindia are patru victorii și un egal, în timp ce în dreptul Mediașului regăsim două victorii, două egaluri și o înfrângere. 

Din lotul Chindiei vor lipsi Diaz și Cherchez, accidentați, primul dintre ei fiind suspect de ...ruptură!

Partida ce va în direct la Digi Sport, Telekom și Look va fi condusă de Lucian Rusandu, din Sf. Gheorghe . 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii