1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pauliacob2021Dambovitapenet, Liga 1 / Fundașul Chindiei Târgoviște a fost nominalizat între performerii etapei a patra. Chindia a remizat cu Astra, 0-0 la Buzău, și a ajuns la patru jocuri la rând fără gol primit în campionat, interval în care a acumulat zece puncte și a urcat pe primul loc în clasament. "Cu Iacob folosit în faza a doua a competiţiei ca fundaş central, Chindia a bifat o premieră: dintre echipele care au evoluat pe durata celor șase sezoane de play-out, este singura formaţie care nu a primit gol în primele patru runde", au titrat oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal.



Împrumutat de Viitorul la Târgoviște, înaintea etapei a doua a campionatului, Iacob a evoluat în 28 de meciuri pentru Chindia Târgoviște, de 26 de ori fiind integralist. A marcat un gol, în victoria cu Universitatea Craiova, 1-0 la Buzău, și a fost eliminat - în mod eronat - în jocul de la Botoșani (2-0).

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii