1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a terminat la egalitate meciul cu Astra Giurgiu, 0-0, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I. Antrenorul liderului din play-out, Emil Săndoi, s-a declarat mulțumit de rezultat: "A fost un joc echilibrat, iar rezultatul este cel just. Vreau să îi felicit pe băieți pentru efortul depus, pentru dăruirea de care au dat dovadă. E adevărat, au făcut mai multe greșeli individuale, dar sunt mulțumit de rezultat, obținut în niște condiții speciale.”



”Sunt nemulțumit total de programul pe care îl avem în continuare. Vom juca din trei în trei zile. Este infernal, programul acesta nu îl au decât echipele din Premier League care ajung foarte sus în cupele europene. Cred că suntem singurii din România care jucăm într-un asemenea ritm". Următorul meci oficial al dâmbovițenilor este programat sâmbătă, 1 mai, ora 15.00, în deplasare cu UTA Arad.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii