1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaiasi2021aprilieDambovitapenet, Liga 1 / Chindia continuă seria perfectă in play-out, obținând a treia victorie la rând, fără gol primit, 2-0 la Buzău, cu Politehnica Iași. Daniel Florea și-a trecut în cont o dublă, în minutele 41 și 80, primul gol venit după o acțiune personală de toată frumusețea. Târgoviștenii au avut și alte șanse, dar scorul a rămas 2-0, practic prima victorie în fața Iașiului în ultimele cinci jocuri oficiale.



Florea a ajuns la cota 8 în clasamentul golgheterilor, devenind astfel cel mai prolific atacant al Chindiei Târgoviște. "Mă bucur pentru cele trei puncte și pentru evoluția băieților. Îi felicit pentru disciplina de care au dat dovadă. Am reușit să înscriem de două ori, am securizat poarta și am obținut o victorie meritată, zic eu. Ne așteaptă un program foarte dificil. După o serie de meciuri disputate la un interval de patru zile, vin altele din trei în trei zile. Sunt puțin îngrijorat, sunt jocuri foarte importante, sper să nu apară accidentări", a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, la conferința de presă.

Echipa din Târgoviște, locul 1 în play-out cu 29 de puncte, va juca miercuri tot la Buzău, cu Astra, în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii I (ora 14.00).

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii