1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavolutari1iulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia joacă luni după-amiază cu FC Voluntari, la Buzău, un meci de care depind șansele dâmbovițenilor la o calificare istorică în play-off-ul Ligii I. Cele două formații s-au întâlnit de două ori în ultimele opt luni, ambele confruntări fiind câștigate de Chindia, cu același scor, 2-0.

Mai întâi a fost jocul de la Ploiești, din epilogul play-out-ului, victorie prin golurile înscrise de Berisha și Yameogo, pe 5 august anul trecut. Apoi, pe 16 decembrie 2020, în turul actualului sezon regular, Florea și Popa au marcat pentru succesul de la Voluntari, care urca echipa lui Emil Săndoi pe loc de play-off. Trebuie menționat că, de la revenirea în Liga I, Chindia a mai disputat alte trei jocuri cu FC Voluntari, în mandatul lui Viorel Moldovan, 1-2 la Ploiești, 1-0 și 0-2, la Voluntari. În toamna lui 2018, cele două formații au disputat barajul de promovare/menținere în Liga I, 0-1 la Voluntari, 1-0 pe ”Eugen Popescu”, pentru ca dubla să fie tranșată la penalty-uri în fața formației antrenate, la acea vreme, de actualul selecționer al naționalei U21, Adrian Mutu.

Foto: AFC Chindia Targoviste, facebook 



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii