1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntarichindia2020dec77Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia are suficient timp la dispoziție pentru a pregăti meciul cu FC Voluntari, din etapa a 29-a a Ligii I, unul esențial în lupta pentru calificarea în play-off-ul competiției. O victorie cu Voluntari ar apropia trupa lui Emil Săndoi de o performanță uriașă în condițiile date, cu echipa fără stadion de doi ani și cu un buget de supraviețuire la nivelul primului eșalon.



Chindia - FC Voluntari se va juca luni, 5 aprilie, ora 17.30, pe stadionul Gloria din Buzău și atenție, poate fi un avantaj pentru Chindia, pentru că jocul este programat după cele ale vecinelor de clasament, alături de care Târgoviștea se bate la play-off.

În ultima etapă a campionatului, dâmbovițenii vor juca la Pitești, cu FC Argeș. Programarea acestei runde nu a fost încă afișată de Liga Profesionistă de Fotbal, organizatoarea campionatului primei ligi din România.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii