1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut cu 0-2 meciul cu FCSB, primul disputat în organizare proprie la Giurgiu. La finalul jocului, antrenorul târgoviștenilor, Emil Săndoi a recunoscut elegant superioritatea adversarului și a declarat că victoria FCSB-ului nu poate fi pusă la îndoială. "Este o victorie meritată a FCSB-ului. Îmi pare rău că am făcut acea greșeală la faza din care am primit primul gol. Nu am respectat poziționarea pe care o stabiliserăm, iar acest lucru ne-a costat.”



”Atunci când are posibilitatea, FCSB nu te iartă.E adevărat, am avut și o serie de jucători care veneau după două săptămâni de inactivitate. Am încercat să revenim în repriza a doua, îmi pare rău că nu am fost mai inspirați în fața porții. Urmează un program foarte greu pentru nou, un meci la Craiova, una dintre cele mai puternice echipe din campionat", a declarat tehnicianul, după meci.

În etapa următoare a Ligii I, Chindia va juca la Craiova, cu Universitatea, vineri, ora 21.00.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii