Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Cum se va juca în fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalFotbal / Din câte am aflat, se pare că Emil Tudor s-a gândit că 1 aprilie ar fi cea mai potrivită dată pentru convocarea Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița, în vederea alegerii variantei optime de continuare a campionatelor județene de fotbal!

Duelul fanilor, din Liga a 4-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalFotbalul e în.. pauză! La fel ca multe altele, din cauza pandemiei de coronavirus! Site-ul nostru îi provoacă pe fanii celor 18 echipe la o confruntare inedită! Vrem să vedem care formație se bucură de numărul cel mai mare de susținători! Competiția noastră are două faze! Susțineți favoriții, acum!

La zi, în Superliga Vâlcea

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

costestarrgesiDupă cum v-am anunțat deja, în barajul de promovare în liga a 3-a, campioana noastră județeană va întâlni în meci tur-retur (probabil pe 16 iunie/ora 18,00 - tur și 23 iunie/ 17,30- retur) câștigătoarea superligii Vâlcea NURVIL. Vă prezentăm ultimele rezultate și clasamentul la zi din această competiție.

Liga 4 - acasă și în deplsare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Fotbal / Nu știm când se va relua campionatul județean de fotbal, pentru că AJF-urile nu pot trece peste hotărârile FRF, iar atâta vreme cât ligile naționale sunt întrupte, normal că și cele județene sunt în pauză. Cu siguranță că și meciurile de baraj pentru promovare în Liga a 3-a vor fi împinse în vară, către finalul lunii iunie. Până la o decizie pentru reluarea ”fotbalului mic”, să revedem clasamentele la zi, general și cele de acasă și în deplasare! 

Deciziile Comisiei de Competiții și Disciplină

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800goldincornerAstăzi, vă prezentăm deciziile Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Sunt șase hotărâri, așa că fotbalul nostru nu a fost liniștit nici la reluarea sezonului… Rămâne de văzut când se va continua!

Jucătorii suspendați, în fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci55Astăzi, vă prezentăm lista jucătorilor suspendați, din fotbalul județean, în urma deciziilor Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul AJF Dâmbovița. Lista este una stufoasă și cuprinde fotbaliști atât de la juniori, cât și de la seniori. Vă invităm să o parcurgeți! 

Se amână și ședințele de la AJF Dâmbovița ! Și nu numai!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiȚinând cont de cele ce se petrec acum în România, dar și în Europa, la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița au fost anulate ședințele săptămânale. Mai mult de atât și Adunarea Generală Ordinară, care trebuia să se desfășoare pe 19 martie, s-a anulat până la o dată ce se va comunica ulterior. Și nu doar în fotbal sunt anulate evenimentele! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii