1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci55Decizii CCD / O ședință ceva mai liniștită, din punct de vedere al ordinei de zi, la Comisia de Competiții și Disciplină, dar care a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului președinte. Jucători suspendați, mai multe etape! Vezi despre cine este vorba!

 


1.Meciul din Cupa României dintre Voința Tătărani și Sportul Voinești, întrerupt la scorul de 3-1 pentru gazde, a fost omologat cu 3-0 pentru Sportul Voinești. Voința Tătărani a scăpat doar cu o penalizare sportivă.

2.Meciul Viitorul Gura Foii - Săgeata Cătunu, întrerupt în minutul 90+2, la scorul de 2-1 pentru gazde (n.r. - oaspeții au părăsit terenul), se omologhează cu 3-0 pentru Viitorul Gura Foii. Săgeata Cătunu a fost penalizată sportiv cu 200 lei.

3.Jucătorul Cosntantin Paraschiv, contestat de Voința Vișina, în meciul cu Roberto Ziduri, nu mai are drept de joc în sezonul competițional 2018-2019.

4.În urma referatului echipei Unirea Bucșani, CCD a ratificat suspendarea - pe termen nelimitat, a jucătorilor Gabriel Poipescu, D.Pocomnicu, Octavian Stroe, Tiberiu Stroe și Nicușor Știrbescu, care au încălcat regulamentul de ordine interioară a clubului, jucând pe fals pentru alte echipe.

5.Meciul Rapid Gemenea - Fortis Valea Lungă (în teren 0-2) se omologhează cu scorul de 3-0 pentru Fortis Valea Lungă. Rapid Gemenea l-a folosit pe jucătorul Cosmin Dudescu în stare de suspendare. Rapid Gemenea a fost penalizată sportiv cu 100 lei.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii