1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciracarivisina200După ce Adrian Nedelea a semnat pentru șase luni cu Unirea Răcari, astăzi, un alt jucător s-a înțeles cu formația din Liga 4-a. Și lista celor sosiți pare că nu se va opri aici, la gruparea din sudul județui având șanse mari să mai ajungă fotbaliști de liga a ... 3-a!

 

Daniel Bălașa este noua achiziție a celor de la Unirea Răcari. Ultima dată, Bălașa a evoluat pentru gruparea din Onoare Nord, Cetatea Târgoviște. Iată, așadar, că după Adrian Nedelea, un alt nume cunoscut din fotbalul dâmbovițean alege gruparea din sudul județului!

Sursele noastre spun că în viitorul apropiat vom mai avea surprize dinspre Răcari, aici urmând să ajungă alți fotbaliști de Liga a 3-a! 

Așteptăm să vedem cum va evolua echipa din Răcari cu ajutorul întăririlor din iarnă! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii