5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001dragomirestifieni111Liga 4 / Ne-am propus să trecem în revistă, pe scurt, situaţia în topul marcatorilor, la finele turului Ligii a 4-a, comparativ cu ceea ce aveam în pauza de iarnă, în ediţia 2017-2018! Ni se pare normal să abordăm tema, luând în calcul „Top 10”, urmând să revenim pe parcurs şi cu alte comentarii privind lista completă.

 

 

Înainte de toate, să vedem cum arată ierarhia primelor 10 poziţii, la finalul sezonului competiţional 2018-2019:

Top 10 marcatori
31 goluri: M.Matei (Corneşti)
23 goluri: Paraschiv (Colibaşi)
20 goluri: Iliescu (Ulmi)
18 goluri: Tănase (Perşinari)
17 goluri: I.Radu (G.Şuţii), Verdeş (Vişina)
15 goluri: Sandu (Voineşti)
14 goluri: Mîndru, Enescu (Corneşti), Mihăilescu (Perşinari), Sacagiu (Ungureni)
13 goluri: Sacagiu (Ungureni)
12 goluri: Ionescu (Fieni), Enache (Gura Şuţii), Dumitru (Ungureni)
11 goluri: A.Dinu (Bucşani)

Lider detaşat în topul marcatorilor este Marian Matei (Gloria Corneşti), omul de gol al Gloriei şi cel care contribuie... „cărămidă cu cărămidă”, la zestrea de puncte a echipei. Locul secund este ocupat de un „lup de apă dulce” - fostul căpitan al Oţelului Galaţi şi actualul lider al Unirii Colibaşi - Gabi Paraschiv. În fine, pe ultima treaptă a podiumului intermediar îl regăsim pe unul dintre cei mai „activi” marcatori, îndiferent de ligă - fostul „lup galben” - Andrei Iliescu. În primele 10 locuri, şi-au făcut loc 16 marcatori, ceva mai mulţi decât la finele turului precedent:

Top marcatori - la finele turului 2017-2018
29 goluri: A.Dinu (Unirea Bucşani)
26 goluri: Nedelea (Gloria Corneşti)
23 goluri: M.Matei (Gloria Corneşti)
21 goluri: Leţu (Unirea Ungureni)
17 goluri: Ionescu (CSM Fieni)
16 goluri: Iliescu (Olimpicii Ulmi), Huţuşoru (Voinţa Perşinari)

Ierarhia pare ceva mai strânsă, aşa că ne-am oprit la primele 6 poziţii, în continuare fiind ceva mai... aglomerată. Prima concluzie este clară: „Bizonul... spartanilor” - Andrei Dinu, are undeva peste o treime din ceea ce reuşise în toamna trecut. Au dispărut Leţu şi Nedelea - ambii urcând o treaptă, în eşalonul trei, iar Marian Matei a aşteptat se pare... primăvara, când a punctat decisiv! Din câte am aflat, nu va mai marca în primăvară Bogdan Ionescu, plecat în Anglia, la muncă, astfel că CSM Fieni va pierde una din „gurile de foc” din atac. Oricum, aşteptăm ofensiva de primăvara a „tunarilor” şi suntem convinşi că ierarhia finală va arăta cu totul altfel, chiar dacă în primele poziţii s-ar putea să regăsim cam aceleaşi nume...

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii