1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800goldincornerAstăzi, este programată prima şedinţă a Comisiei de Competiţii şi Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, după reluarea sezonului competiţional! Vezi ce figurează pe ordinea de zi, dar și detalii despre art.79.6, din RD! După acest articol se va judeca situația de la meciul Răcari – Bucșani!

 

Ei bine, din câte am aflat, este drept, neoficial, pe ordinea de zi nu figurează nicio contestaţie, după meciurile primei etape din Liga a 4-a şi Onoare! Să fie de... vină „necazul” celor șase puncte penalizare, în caz că echipele ar fi prinse cu „cioara vopsită” sau a luat-o fotbalul dâmboviţean pe drumul cel bun?

Oricum, comisia va avea de lucru cu jucătorii eliminaţi şi, de ce nu, „verificarea”stării terenurilor, răsfoind rapoartele de arbitraj şi cele ale observatorilor.

Să nu trecem cu vederea evenimentul de la Conţeşti, atunci când meciul Unirea Răcari - Unirea Bucşani s-a întrerupt în minutul 45, la scorul de 2-2, oaspeţii refuzând să mai reia jocul, după pauză. Răsfoind regulamentul, mai mult ca sigur, „spartanii” vor fi sancţionaţi, în afara pierderii meciului prin forfait şi cu vreo 3 puncte din clasament, conform art.79.6 din Regulamentul Disciplinar:

„Echipa care refuză să joace un joc, să continue jocul care a început sau să se prezinte pentru continuarea unui joc întrerupt, va fi sancţionată cu pierderea jocului prin forfait şi scăderea a trei puncte din clasament. În cazuri grave, echipa poate fi exclusă din competiţia în curs”...

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii