4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

transferuriracariUnirea Răcari vrea mai mult! A promovat în Liga a 4-a, dar planurile echipei nu se opresc aici! Acesta este și motivul pentru care la echipă au ajuns nu mai puțin de opt nume, importante, care vor pune umărul pentru a transforma Unirea Răcari într-una dintre formațiile de top, promit cei de acolo. Vezi cine sunt cei opt!

 

Un portar, doi fundași, patru mijlocași, plus un atacant – sunt noutățile de la Unirea Răcari, din această vară. Cu ei, plus cei care au pus umărul la promovarea în Liga a 4-a, se încearcă inițierea unui proiect sănătos, care vizează chiar eșaloanele superioare (naționale)!

Iată care sunt noutățile din acestă vară:

Alexandru Bicher – portar
Costin Mirescu – fundaș
Dinu Bogdan – fundaș
Augustin Voinea – mijlocaș
Marius Penescu – mijlocaș
Daniel Neagu – mijlocaș
Laurențiu Plăcintă – mijlocaș
Cătălin Huțușoru – atacant

În altă ordine de idei, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ROCAR, din București, Unirea Răcari susține un nou meci amical, cu Comprest GIM.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii