2.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (6 voturi)

meci55Vorbim despre ceea ce ar trebui să se afle pe ordinea de zi a Comisiei de Competiţii şi Disciplină, cu menţiunea că „dosarul” cuprinde mult mai multe cazuri, despre care o să aflăm la... Paştele Cailor!

 

După o săptămână în care AJF Dâmboviţa ne-a oferit, chiar la câteva zile, rezoluţiile Comsiei de Competiţii şi Disciplină, am intrat, cum era şi de aştepat în... ceaţă! Totuşi, vom încerca să reamintim ceea ce am aflat, cu menţiunea că s-ar putea să avem mai multe sau mai puţine cazuri! * Bradul Moroeni a rămas în 6 jucători, la meciul cu Petrolul Târgovişte şi rezultatul va fi omologat, cum zice regulamentul, cu scorul din momentul întreruperii. Sigur, este un caz, dar ce facem dacă devine o obişnuinţă pentru o echipă care nu mai poate duce campionatul în spate? Ne batem joc de fotbal şi de celelalte echipe? * Scandal ca în „7 păcate”, la Săcuieni, unde cei prezenţi au simţit pe viu că se aflau în... Săptămâna Patimilor! A dat cine a vrut şi a primit cine s-a nimerit, de... pomană, exact ca la... uşa bisericii, pentru că nimeni, chiar nimeni nu ştie din ce s-a iscat scandalul! Este obligaţia CCD să afle motivul şi mai ales cine sunt vinovaţii, după care să ia măsuri chiar conforme cu regulamentul şi nu cu... duhul blândeţii! * La Potlogi, gazdele n-au putut asigura asistenţa medicală la meciul de juniori.* Neprezentare la juniori, dar contestaţie la seniori! PCM Ungureni - echipa care ne-a obişnuit cu contestaţiile nesusţinute, contestă rezultatul de 1-9, din meciul cu Sportul Mogoşani. Sigur, este dreptul regulamentar să formulezi o contestaţie, când este cazul, dar atenţie, în RD scrie ceva şi despre „nesusţinerea repetată” a contestaţiilor! * Altă contestaţie care ar putea schimba serios ordinea în clasament: cea de la meciul Voinţa Pietroşiţa vs Luceafărul Dărmăneşti (în teren 1-0). Nu ştim motivul contestaţiei, aşa că nu ne putem pronunţa, la fel ca în cazul de mai sus * Încă un meci „abandonat” de oaspeţi, care au aruncat... prosopul după vreo 17-18 minute de joc: CS Tărtăşeşti - Flacăra Ghineşti! Este cazul, repetăm, ca să se umble la „arhivă” pentru fiecare echipă în parte, în caz de recidivă, luându-se măsurile de rigoare, altfel ne batem joc de competiţie * Ar mai fi „dubla” de la Burduca vs Găeşti: 3-1 la seniori, respectiv 4-0 la juniori, dar aşteptăm... CCD! * În rest, ca de fiecare dată, vă rugăm scrieţi-ne din timp în situaţia în care aveţi o contestaţie pe „rolul” CCD şi vom încerca să vă lămurim, pentru a vă... pregăti apărarea!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii