0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci47„În grădina lui Ion, Toate „păsările” dorm, Numai una n-are somn, Şi zboară din pom în pom, Tot chemându-l pe Ion”...

 

„Păsările” lui Ion s-au... săturat de „toamna” din fotbalul dâmboviţean şi au „migrat” prin campionatele mai „calde”! Şi Ion ce-a făcut? A adus „guguştiuci” din „grădinile” vecine, obligându-i pe ai noştri să bage mâna, mai adânc, în traistă şi să... arunce „orzul” în iarba verde... Se zice că fiecare „pasăre” pe limba ei piere, dar se pare că de data asta, cel care va pieri este „păsărarul” care ţine cu tot dinadinsul să după „solfegiile” impuse de „şeful de orchestră”... Fotbalul dâmboviţean a fost expus la un experiment care s-ar putea să se răsfrângă asupra arbitrilor noştri şi aşa de puţini! Plus că mare parte dintre ei n-au experienţă sau valoare pentru „un război aşa de mare”, unele terenuri fiind transformate în adevărate „teatre de război” - cu sau fără voia lor! Pentru că nu trebuie să se ascundem după pom: avem câteva „soiuri”, aşa după cum ne declara unul arbitrii divizionari, care greşesc „voit”! * În ultimele două etape ale turului au fost aduse brigăzi „de împrumut”, fapt care a lovit, de ce nu, în... personalitatea celor care au considerat că protestul arbitrilor a fost doar un moft. Oare? Haideţi să vedem câteva dintre comentariile - unele pro, altele contra, de după etapa de sâmbătă, aşteptând părerile voastre, ale celor care v-aţi lovit acest „experiment”.

“Arbitraj de nota 10 la Moroeni. FELICITĂRI BRIGĂZII BRAŞOVENE. MAI BINE DĂM UN BAN ÎN PLUS SA FIM ARBITRAŢI, CORECT DECÂT SĂ FIM FURAŢI. CA ÎN CODRU!” (Marika Ion)

“În retur vrem arbitraje profesioniste” (Viitorul Caragiale)

“Victorie meritată a echipei din Pierşinari...arbitraj de nota 2. A dezavantajat ambele echipe, penalti acordat gratis pentru ambele echipe! vă bateţi joc de fotbal în Damboviţa, arbitrii noştri pe bară şi suntem arbitraţi de tot felul de "începători" din alte judeţe. Mai bine vă daţi demisia dl. conducători ai AJF” (Cătălin Rotaru)

“LA MĂTSARU - BUCŞANI ANTRENORUL DE LA GAZDE A ÎNJURAT ŞI A DAT CU MINGEA ÎN REZERVELE DE LA BUCŞANI! MAI RĂU, A DAT ŞI DOI PUMNI UNUI JUCATOR DE LA BUCŞANI. SUNT CURIOS CE MĂSURI SE VOR LUA , TOATE ASTEA IN PREZENŢA DOMNULUI OBSERVATOR CARE MAI ESTE ŞI VICE PRESEDINTE LA AJF. NU ŞTIU CÂŢI AU VĂZUT LA FAŢĂ VICEPREŞEDINTELE AJF. JOS CU TUDOR, NU MAI ARE CONTROL ŞI NICI CAPACITATEA DE A MAI REMEDIA MIZERIA ASTA. SĂ DĂM ŞANSĂ LA O NOUA CONDUCERE” (Ady Ady)

“Roberto a pierdut azi în minutul 90 după ce arbitrul din Pitesti (fost jucator la Gura Şuţii) a acordat 2 penaltyuri hilare. La primul a fost întors de arbitru de linie care a ridicat steagul şi i-a comunicat că jucatorul nostru a jucat mingea. Nu a mai dat nici penalty, nici corner, ci 6 metri pentru noi... Ciudat... La 1-0 pentru noi acordă gratis la începutul reprizei a doua din nou penalty pentru gazde...Ciudat, foarte ciudat!” (Toma Cătălin Bobeică)

“Fără supărare domnu Cătălin Rotaru, dar victoria de astăzi obținută de Voința Perșinari a fost meritată. Voi din secunda 1' ați fost cu gura pe arbitrii până la finalul jocului, chiar și amenințări asupra centralului, plus asupra asistentului A1, unde un om de pe bancă i-a înfipt o mână în gât și la împins fără să fii avut vreo vină. Arbitrajul a fost de nota 10+, degeaba se vorbește că vin din alte județe să ia bani și să fure alte echipe, nu-i așa. Dacă ați fi jucat fotbal și dacă i-ați fii lăsat in pace, poate era alt rezultat și arbitrau și mai bine "pe placul vostru" (Adrian Bălăşoiu)

"Curat murdar mon cher” (FC Brezoaele)

“Pe Craiova, fluieraşii au făcut-o, aseară! Ecusoane FIFA! La Liga a IV a, mai vorbim băieţi? E păcat că niste puştani, prietenii cu Bachus, îşi bat joc de noi. De vină sunt numai şefii fluieraşilor şi cei ce i-au cocoţat acolo!” (Paul Ivaşcu)

“Ne-am făcut de râs în toată țara!” (Petruţa Iugulescu)

“Aşa este, ne-am făcut de râs cu acest protest al arbitrilor, dar poate le dă bunul Dumnezeu minte, să mai stea în greva 2 ani! Prea s-a deteriorat fotbalul dâmboviţean. Prea mult profită oamenii (patronii de carton)!” (Nicolae Iordache)

“Recolta Gura Șuții campioană de toamnă, arbitraj de nota 10!” (Constantin Negulescu)
“NE-AM FĂCUT DE RÂS CU CONDUCEREA ASTA COMUNISTĂ, CĂ NIMENI NU ARE CURAJ SĂ SCHIMBE CEVA. ARBITRII DÂMBOVIŢENI SUNT MULT MAI BUNI, CU CÂTEVA EXCEPŢII. DOAR CĂ NU-I CORECT FAŢĂ DE ECHIPELE ÎNSCRISE ÎN CAMPIONAT” (Ady Ady)

Şi comentariile curg în continuare! Aşteptăm şi alte reacţii legate de ce se (mai) întâmplă prin fotbalul dâmboviţean...a

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii