Stiri sportive din Dambovita - Liga a 3-a

Flacăra - acasă, Pucioasa - în deplasare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci0001pucioasadeplasareLiga 3 / Ambele echipe dâmbovițene vor juca astăzi, dar meciurile nu sunt așa de simple, cum ar părea la prima vedere. Mai ales după acel 0-4, de la Blejoi, Flacăra are de spălat rușinea unei înfrângeri, la un astfel de scor, în vreme ce ”bombonarii” sunt obligați să scape de... ”lumina lanternei roșii”! Vă prezentăm programul complet ale rundei, clasamentul actualizat și meciurile din weekend-ul viitor!

Liga 3 – Rezultate și clasament

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

blejoiflacara2019Flacăra s-a... stins la Blejoi! Sincer, nu ne așteptam ca ”lupii galbeni” să fie puși la ”colț”, taman la Blejoi, echipă care nu avea decât o singură victorie! Ba mai mult, Flacăra n-a putut proifta de remiza liderului, la Colonești, iar înfrângerea la Blejoi, coroborată cu victoria Progresului Spartac, o coboară pe locul 3 în clasament! Nici ”bombonarii” n-au reușit mai mult, fiind învinși pe teren propriu...

Liga 3 - Emoții pentru Flacăra și Pucioasa!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

blejoiflacara2019Ieri, s-au jucat primele două meciuri din etapa a 8-a, seria a 3-a, Liga a 3-a. Echipele dâmbovițene vor juca astăzi, de la aceeași oră, după cum urmează: Flacăra Moreni - la Blejoi, FC Pucioasa - acsă, cu FC Voluntari II. Vă prezentăm rezultatele de ieri, programul de astăzi, clasamentul actualizat și meciurile din weekend-ul viitor!

Liga 3 - Rezultate complete, clasament, etapa viitoare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarapucioasaoct2019okIeri, au fost programate ultimele două meciuri din etapa a 7-a, seria a 3-a, Liga a 3-a. Vă prezentăm rezultatele complete ale rundei, clasamentul actualizat și programul meciurile din etapa viitoare! Flacăra se prezintă excelent! Din păcate, Pucioasa este la celălalt pol al clasamentului! 

Flacăra Moreni, la egalitate cu CSM Slatina!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaraspartac32Liga 3 / ”Lupii galbeni” sunt foarte aproape de prima poziție, în clasamentul seriei a 3-a! Practic, diferența se face la numărul de goluri marcate! Etapa viitoare, Flacăra merge la Blejoi, în vreme ce liderul joacă în juideț, la Colonești... Vă prezentăm rezultatele celor 6 meciuri din etapa a șaptea, clasamentul actualizat și programul meciurile rundei viitoare!

Flacăra Moreni rămâne pe poziții!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarapucioasaoct2019okLiga 3 / Așa cum am anticipat, întâlnirea a fost una extrem de încinsă, dar până la un anumit punct! Asta pentru că ambele echipe au vizat cele trei puncte, pentru că remiza parcă n-ar fi convenit nimănui, mai ales amfitrionilor, în luptă directă pentru poziția de lideri ai seriei! Spunem până la un punct, pentru că, pe parcurs, echilibrul numeric s-a rupt în teren! Vezi filmul jocului!

Derbi dâmbovițean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciflacarapucioasa2145Liga 3 / Flacăra Moreni trece printr-o perioadă fastă, iar meciul de astăzi a picat cum nu se poate mai rău pentru... ”bombonari”! Sigur, n-ar fi exclus să asistăm la vreo surpriză, dar credem că, cel puțin teoretic, ”lupii galbeni” pleacă cu prima șansă... Vă prezentăm programul complet al etapei, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii