1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

filiasi2121Misiune extrem de dificilă pentru „lupii” lui Gabi Paraschiv, la Işalniţa, unde vor da piept cu ocupanta locului trei din seria a treia - CSO Filiași, care şi-a propus primul loc în seria a treia! Așadar, mult succes băieților de la Flacăra Moreni! Să sperăm într-un rezultat pozitiv!



„Cu Flacăra Moreni va fi un joc greu, la fel cum au fost toate celelelate de până acum, pentru că în momentul de faţă poziţia noastră din clasament o să dea ambiţie echipelor cu care jucăm. Cred că seria a treia este una foarte bună, cu formaţii apropiate valoric, unde primele opt echipe, cu o victorie sau două, pot ajunge pe primul loc. Sunt convins că băieţii noştri îşi doresc să fie acolo, sus, şi sunt convins că vineri vom câştiga cele trei puncte. Sper ca în maximum trei etape, echipa să fie pe primul loc”, a declarat pentru „gds.ro”, Florin Spînu - preşedintele grupării doljene.

De partea cealaltă, Gabi Paraschiv speră într-o redersare a echipei, în ciuda calcului hârtiei, care indica echipa lui Mugurel Guşatu ca favorită certă a întâlnirii: „Sper să găsesc cea mai bună formulă de echipă. Până acum am tot schimbat echipa, dar totul a mers până la un punct. S-a văzut că nu am putut omogeniza un unsprezece” („dbonline.ro”). Ba mai mult, în finalul declaraţiei, pentru aceeaşi sursă, „Pară” lasă un mare semn de întrebare: „Din iarnă nu ştiu ce se va întâmpla”...

Meciul se va desfăşura pe stadionul „Oltenia” (fost Petrom Chimia) de la Işalniţa şi va fi arbitrat de Ionuţ Nanu (Surdila-Greci, GR) - ajutat la cele două linii de George Turcu (Bucureşti) şi Valentin Mindeart (Buftea). Observatori FRF: Adrian Ion (Piteşti) şi Florin Oglindoiu (Mehedinţi)


Foto („gds.ro”)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii