1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacara1568Flacăra Moreni are un început de sezon extrem de greu! După ce a reuşit, în condiţii „vitrege”, să scoată un punct mare cu Turris Oltul Tr.Măgurele - una dintre principalele candidate la promovare - „lupii” merg în „bârlogul” teleormănenilor, pentru o nouă confruntare! Succes, băieți!

 

FCM Alexandria vs Flacăra Moreni - un meci pe care, indiferent cât am fi de optimişti, trebuie să-l tratăm ca atare: gazdele pleacă cu prima şansă, aşa că noi nu vedem mai mult de 1X! Dacă va fi să fie altceva, cu siguranţă că vom fi primii care îi vom felicita pe morenari... Începutul de sezon este unul extrem de greu pentru echipa lui Gabi Paraschiv, dar care, după remiza cu Tr.Măgurele, a reuşit să mai calmeze „spiritele” de pe malurile Cricovului Dulce. O (nouă) remiză, cu a doua echipă teleormăneană, ar fi mai mult decât un succes.Urmează duelul „Flăcărilor” - Moreni vs Horezu, după care meciul cu Chindia, din etapa a 4-a a Cupei Românei, iar „Para” trebuie să fie extrem de circumspect: o calificare în 16-imile Cupei înseamnă enorm, dar a rămâne cu doar un singur punct după 4 etape, este o... catastrofă! Şi zice bine Paraschiv, care la întrebarea colegilor de la „dboline.ro”, spune că nici nu are timp să se gândească la meciul cu Chindia! „Întotdeauna cel mai greu meci este următorul!”, spunea tehnicianul morenar nu cu mult timp în urmă, iar cum până la meciul cu Chindia mai sunt vreo 10 zile, importante sunt cele 6 puncte puse în joc - cu Alexandria şi Horezu! Meciul cu FCM Alexandria este programat astăzi, de la ora 17,00 - stadion Municipal. Arbitrează: Marius Bădoiu - Cristian Ilinca şi Răzvan Tudor (toţi din Craiova). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Piteşti) şi Romel Crăciun (Giurgiu).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii