1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci00001flacara1Este clar că meciul de astăzi, programat pe stadionul Flacăra, este unul cu grad de risc ridicat, aşa că organizatorii şi-au luat toate măsurile de precauţie!* Flacăra - Petrolul, un duel al orgoliilor? Astăzi, la ora 15:00!

 

Galeria ploieşteană are antecedente recente, fiind cunoscute „altercaţiile” de la Aninoasa, când o serie de suporteri prahoveni şi-au încheiat ziua în... duba jandarmilor, fiind şi aspru sancţionaţi. Meciul de astăzi, dintre Flacăra şi Petrolul a pus pe tapet o serioasă „repetiţie” pentru forţele de ordine, care nu vor să fie luate prin suprindere de „lupii galbeni”! Cei peste 4000 de ploieşteni vor avea accesul „controlat” pe intarea veche a stadionului - cea care duce direct la tribuna a 2-a. Forţele de ordine au controlat... fiecare cotlon, pentru a depista eventualele materiale pirotehnice...* De notat faptul că „evenimentele” de la Aninoasa nu s-au încheiat aseară, la Comisia de Disciplină a FRF, cazul fiind amânat pentru 4 aprilie, deoarece rapoartele suplimentare ale arbitrului Bogdan Anghelinei şi observatorului FRF - Gabriel Oprea, nu au ajuns în timp util pe masa respectivei comisii * Dar să trecem peste... gardul împrejmuitor şi să intrăm în „teren”, unde ne aşteaptă un meci la fel de „complicat” precum cel din tribune! Flacăra s-a pregătit serios pentru confruntarea cu „sora mai mare”: „Ne aşteaptă un meci greu, suntem conştienţi de acest lucru, aşa că imediat după victoria de la Aninoasa am trecut la pregătirea jocului cu Petrolul. Dacă băieţii vor avea acceaşi încredere şi vor evolua cu aceeaşi convingere, cu siguranţă că oaspeţii vor avea în noi un adeversar... greu de învins”, ne-a declarat Gabi Paraschiv * Meciul va fi arbitrat de Dragoş Istrate (Bucureşti) - Marius Badea şi Alexandru Mihăilă (ambii din Rm.Vâlcea). Observatori FRF: Ioan Filip (Slatina) şi Sorin Cojocaru (Bucureşti)

Şi pentru că vorbim de Petrolul, să mai notăm că marea familie a „lupilor galbeni” este mai... săracă! S-a stins din viaţă, la 71 de ani, Octavian Dincuţă - unul dintre fotbaliştii generaţiei de aur a Petrolului, care va fi înmormântat mâine, la cimitirul Viişoara, din Ploieşti. Dumnezeu, să-l odihnească în pace!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii