5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci0001flacaragolPenultima în clasamentul seriei a 3-a a eşalonului trei, Flacăra Moreni a intrat în vacanţa de iarnă * Când se vor relua pregătirile? Intră să vezi!

 

Doar 9 puncte, după 12 etape - este „recolta lupilor galbeni” la finalul sezonului de toamnă... Dacă cifrele - „negru pe alb” nu sunt de partea „lupilor galbeni”, nici evoluţiile acestora de-a lungul turului nu prea au fost pe măsura aşteptărilor. Atacul a rămas dator - cu numai 11 goluri în 12 meciuri - adică nici măcar un gol pe meci sau dacă vreţi unul marcat la un interval de... 98 de minute! Oricum, Gabi Paraschiv speră la o revigorare în sezonul de primăvară, deşi problemele au apărut încă de la finalul turului! Flacăra Moreni a mai pierdut unul dintre jucătorii de bază - fundaşul Robert Palamariu a decis, la numai 21 de ani, să renunţe la fotbal! * Una peste alta, reluarea pregătirilor pentru retur a fost... bătută în cuie: 18 ianuarie 2018, la baza proprie.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii