1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2chindia65Chindia are de apărat, dincolo de locul de pe podium şi faptul că se află în faţa celui de-al şaptelea meci, fără gol primit! Este un mic record şi care poate fi îmbunătăţit!

 

Lupta pentru un loc pe podium este extrem de strânsă, dar Nicu Croitoru este conştient că cel mai greu meci este cel care urmează! Cu Metaloglobus, Chindia s-a întâlnit în presezon, târgoviştenii au câştigat cu 2-1, dar astăzi se joacă pe... puncte! Nu este un meci simplu, mai ales că oaspeţii nu sunt nici prea... largi în defenisvă, dar nici prea periculoşi în atac, având un golaveraj echilibrat (14-14), fiind singura echipă din ligă, „pe zero”, chiar dacă se află pe locul 15 * Meciul de astăzi, este condus de o brigadă formată din Lucian Ţiţii (Sibiu) - Bogdan Dragoş şi Constantin Cantemir (ambii din Făgăraş). Rezervă: Ovidiu Robu (Popeşti-Leordeni). Observatori FRF: Zoltan Tamaş (Oderheiu Secuiesc) şi Viorel leşeanu (Giurgiu).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii