5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

buzaunetDambovitapenet, Liga 2 / În urma rezultatelor de ieri, știm care sunt cele cinci formații care au promovat în Liga a 2-a, dar și care sunt cele patru dintre cele cinci pierzătoare care mai au o șansă la ... ”barajul, barajelor”! Asta pentru că patru dintre echipele care au pierdut ieri se mai luptă pentru un ultim loc! 



Metalul Buzău, CS Afumați, AFC Câmpulung Muscel, FC Bihor Oradea și Unirea Ungheni au promovat în Liga a 2-a!

În clasamentul cu rezultatele înregistrate de finalistele învinse în barajele din semifinală și finală, cel mai slab stă Gloria Bistrița Năsăud! Așadar, CSM Focşani, CS Dinamo Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea și CSC Ghiroda şi Giarmata Vii vor juca semifinale și finală, de această dată într-o singură manșă, pentru un al șaselea loc care duce în Liga a 2-a.  Cele două semifinale vor fi stabilite de FRF prin tragere la sorți în data de 7 iunie! Semifinalele au loc în data de 12 iunie, în timp ce finala se joacă la 15 iunie.

Partide retur
Metalul Buzău - CSM Focșani 2-0 
Dinamo București - CS Afumați 0-2
SCM Rm Vâlcea - AFC Câmpulung Muscel 0-0
FC Bihor Oradea - Ghiroda şi Giarmata Vii 3-0 
Unirea Ungheni - Gloria Bistriţa Năsăud 2-1

Rezultate tur
CSM Focşani – Metalul Buzău 2-1
CS Afumați – CS Dinamo Bucureşti 1-0
AFC Câmpulung Muscel – SCM Rm Vâlcea 2-1
Ghiroda şi Giarmata Vii – FC Bihor Oradea 2-2
Gloria Bistriţa Năsăud – Unirea Ungheni 2-2

Foto: buzau.net

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii