1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

confdec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia va avea, foarte curând, un nou președinte. Mutarea anticipată de dambovitapenet de săptămâni bune a fost confirmată astăzi, în conferința de presă de final de an la care au participat președintele clubului, Lorin Petrescu, și vicepreședintele Nicu Croitoru.



"De o lună i-am informat pe asociați că vreau să mă retrag. A rămas că voi rămâne până se va găsi un înlocuitor. Nu vreau să blochez activitatea, să nu mai fie drept de semnătură și în bancă", a anunțat Lorin Petrescu. Al treilea președinte al clubului în acest an, început cu Marcel Ghergu și continuat cu Andrei Cordoș, Petrescu e în centrul unor numeroase situații dificile, fiind evident că funcția îl depășește.

"A fost instalat la club de politicieni, nu a știut în ce se bagă. A realizat prea târziu că are numai de pierdut", vorbesc sursele noastre din jurul Chindiei.

Primăria și CJD caută în aceste zile o soluție pentru funcția executivă de la club.


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii