1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

severin2023Dambovitapenet, Liga 2 / Meciul de sâmbătă, de la ora 11.00, din etapa a 12-a a Ligii a 2-a, se va disputa la Turnu Severin, în loc de Târgu Jiu. Asta pentru că responsabilii cu întreținerea suprafeței de joc nu au finalizat încă reparațiile, așa că Viitorul va rămâne pe același stadion unde a evoluat și cu CS Mioveni, runda trecută de acasă. În utimele două deplasări de campionat, Chindia a pierdut la Miercurea Ciuc, 0-1, și la Corvinul Hunedoara, 1-2.



Viitorul traversează o perioadă foarte bună, cu opt meciuri la rând fără eșec. "Ne pare și nouă rău, nu este vina noastră că nu putem juca la Târgu Jiu. Municipalitatea a băgat suprafața de joc în lucru, trebuie tratată, însămânțată, nu știu exact ce se întâmplă, necesită o perioadă mai mare de timp. Nouă ne transmiseseră cei de la primărie că până la meciul din acest weekend suprafața de joc va fi ok, dar am aflat că nu putem intra pe suprafața de joc, pentru că mai necesită o perioadă de câteva zile în care să nu intrăm, să nu facem probleme. Atunci, suntem nevoiți să mergem iar la Severin. Până la urmă, poate ne poartă noroc. Cu Mioveni am câștigat, după părerea multora a fost o surpriză, dar după aspectul jocului meritam să câștigăm", a declarat team-managerul gorjenilor, Gabriel Răscol, citat de liga2.ro.

Foto: news.ro

_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii