1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csasteaua2iunie2023Dambovitapenet, Liga 2 / După retrogradarea Chindiei, pentru noi, liga secundă prezintă foarte mare interes, mai ales că obiectivul noii conduceri a clubului este revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc! De aceea, vă vom ține la curent cu parte din lucrurile cele mai importante care se petrec la rivalele Chindiei, în Liga  2-a. 


Steaua București și-a reluat pregătirile. Daniel Oprița are încă două noutăți în lot: David Maftei (18 ani - fundaș, împrumutat de la Farul Constanța - fost component al Unirii Dej) - este campion al României la U15 și U17 cu fosta Viitorul Constanța. Este internațional la loturile U17 și U18 al reprezentativelor Romniei. Daniel Vîrtej (25 ani, fundaș - vemit de la Gloria Buzău). A mai jucat pentru CS Afumați și Astra 2 Giurgiu. Alte noutăți, la reunirea lotului: portarii Ionuț Pop (25 de ani, CSM Slatina, fost și la FC Bihor, AS Roma, Fidelis Andria, Alessandria și FC Hermannstadt) și Adrian Frînculescu (18 ani, CFR Cluj II, a mai activat și la juniorii FCSB), fundașul Mihai Dobrescu (30 ani, UTA) atacantul Alexandru Buziuc (29 ani, CS Mioveni). La capitolul plecări: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan, Ștefan Pacionel și Doru Calestru.

CS Mioveni a început pregătirile luni, 26 iunie, sub comanda lui Constantin Schumacher (avându-i ca secunzi pe Iulian Ilie, Iulian Tameș și Andrei Mărgăritescu). La reunirea lotului au fost prezenți 28 de jucători - doar 9 fiind dintre cei aflați la retrogradare. Pregătirile au loc acasă.

CSC Șelimbăr a început pregătirile cu Claudiu Niculescu, care s-a despărțit de zece jucători: Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu, Jordan Gele și Bogdan Vișa. Au venit: Marvin Schieb și grecul Mikael Panos, ambii de la FK Miercurea Ciuc, spaniolul Rodrigo Hernando, atacant adus în România tot de echipa din Harghita și care ultima dată la CSM Satu Mare.

CS Tunari și-a înlocuit antrenorul: Florin Stîngă în locul lui Gabriel Manu. Noutățile de moment în lot: Mario Geantă (17 ani, mijlocaș, FCSB), Dragoș Gheorghe (24 ani, mijlocaș), Mădălin Mihăescu (34 ani, mijlocaș) - ambii de la Steaua și Andrei Sin (31 ani, mijlocaș, Metaloglobus).

CSM Alexandria - nou promovată, pregătită de Ștefan Odoroabă, va juca meciurile de acasă la Tr.Măgurele! Noutăți: 4 plecări - Marian Sultana, Răzvan Ciobanu, Denis Guță și Radu Necșulescu și deocamdată - o singură venire - Claudiu Borțoneanu (Metalul Buzău). Teleormănenii vor efectua un cantonament la Poiana Brașov (11-21 iulie)

Corvinul Hunedoara - nou promovată - care continuă tot cu Florin Maxim pe banca tehnică și-a propus ca obiectiv prezența în play-off, chiar dacă nu are drept de promovare! Oricum conducerea clubului dorește, în vara viitoare, schimbarea statutului clubului, să fie asociat cu un privat și să poată juca în SuperLigă. Corvinul s-a despărțit de Antonio Vlad și Adrian Mar, iar Alexandru Curtean și-a anunțat retragerea!

CSC Dumbrăvița și reluat pregătirile pe 26 iunie, antrenorul Cosmin Stan având la reunirea lotului 18 jucători. Echipa se antrenează la Covaci - un sat vecin - pentru că la stadionul din comună se lucrează la drenajul terenului. Meciuri de pregătire vor avea loc la Szeged și Vrșeț. Primul amical l-a jucat ieri, cu Progresul Ciacova.

FK Miercurea Ciuc a fost mai grăbită, reluând pregătirile încă de luni 19 iunie, sub bagheta lui Robert Ilyeș. Harghitenii vor merge în cantonament în Slovenia (8-20 iulie), unde au deja stabilite 5 meciuri de pergătire. Totuși primul amical este programat pe 7 iulie, la Sibiu, cu Hermanstadt.

Foto: CSA Steaua, liga2.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii