1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaiunie2023bjpgDambovitapenet, Liga 2 / Chindia va susține în luna iulie cantonamentul centralizat de vară, practic cea mai importantă perioadă de pregătire a primei părți a campionatului. Cu o situație financiară nu grea, ci deosebit de grea, oficialii Chindiei s-au orientat către variante aproape de casă. Astfel, dâmbovițenii au de ales între București și Brașov, conform unei declarații a președintelui Andrei Cordoș.



Și verile trecute, Chindia s-a antrenat în pauza competițională în împrejurimile Brașovului, la Săcele, Târlungeni sau Ghimbav, sau chiar pe terenurile de sub Tâmpa. În schimb, stagiile de iarnă au fost organizate, fără excepție de la promovarea în Liga I, în Antalya. Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, conducerea Chindiei a promis că va organiza un meci amical la începutul căruia va fi prezentat oficial lotul pentru noul sezon.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii