1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

semnulintrebariiDambovitapenet, Liga 2 / Retrogradată în Liga a II-a după primul meci jucat acasă în ultimii patru ani, Chindia se află în faza căutărilor. Asociații, Primăria și CJ Dâmbovița caută președinte, antrenor, jucători, sponsori, cu două luni înainte de startul noului sezon. Inițial, imediat după retrogradare, ar fi fost contactat Ilie Poenaru, pentru postul de principal, propunere refuzată pentru a doua oară de fostul tehnician de la Clinceni.



Apoi s-a mers pe varianta Cristi Țermure, însă nici fostul fundaș, secundul lui Toni Petrea la Chindia, nu a răspuns afirmativ, conștient de cadrul periculos în care se află echipa. Până la urmă, pentru primul sezon de Liga a II-a din 2019 încoace, asociații s-ar fi oprit la un antrenor din Liga a II-a! Este vorba despre Eusebiu Tudor, care a evitat la mustață retrogradarea în Liga a III-a în acest sezon, câștigând cu Metaloglobus la penalty-uri barajul cu Progresul Spartac. “Antrenor ieftin și ușor de controlat”, spun sursele noastre.

Cunoștință mai veche a Chindiei, Tudor a împins echipa din Cetate spre Liga a III-a în campionatul 2012-2013. Eusebiu Tudor l-a inlocuit pe Flavius Stoican in debutul acelui sezon, conducând Chindia spre un parcurs mediocru. În final, a fost dat afară și schimbat cu Silviu Dumitrescu, care nu a reușit minuni, iar echipa a retrogradat.

De notat că dintre toți antrenorii trecuți pe la Chindia în ultimii ani, doar Emil Săndoi a fost propus de conducerea executivă a Chindiei. Vom reveni.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii