meci001matasaru23„Progresul rămâne acolo unde îi este locul, adică la Mătăsaru! Chiar dacă am avut unele propuneri, toate au fost respinse din faşă - nu dăm locul nici la Tărtăşeşti, nici la Titu”, ne-a declarat Mihăiţă Ene - conducătorul echipei Progresul Mătăsaru.

 

„Am avut o primă discuţie, să-i spunem astfel, cu cei de la Titu, atunci după ce s-au retras, legată de problema juniorilor. La Titu sunt câteva grupe de juniori bune şi am avut o propunere în ceea ce priveşte înscriere echipei de U17 în campionatul naţional, dar a fost respinsă, motivându-se lipsa fondurilor. Ei bine, atunci am zis eu, mai în glumă, mai în serios: „Puneţi-mă pe mine preşedinte şi găsesc eu o soluţie şi cu locul şi cu banii... Cam asta a fost discuţia legată de cedarea locului către Urban Titu. Cât despre cei de la Tărtăşeşti, chiar nu înţeleg de ce refuză să recunoască faptul că mi-au propus cedarea locului de Liga a 4-a! Progresul, trebuie s-o spun, ca să înţeleagă toată lumea: se luptă să rămână în Liga a 4-a, chiar dacă este greu! Dar nu dăm locul nimănui. Ba mai mult, am obţinut, deja, de la primărie aprobarea bugetului, undeva la 40.000 lei - pe... capitole, începând cu deplasări, arbitraj, echipament, îngrijire bază, etc., aşa că ne descurcăm noi... Sigura problemă este că nu am pe nimeni lângă mine, pentru că de ce să n-o recunosc, este greu de unul singur - începând de la juniori şi până la... fluierul de după meci ”, a mai adăugat Mihăiţă Ene, pentru a „închide gura lumii”.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii