chindiaEeugenpopescuJuniorii E de la Chindia Târgoviște și-au încheiat aventura la Turneul Zonal! Mulțumim, copii! Vezi o GALERIE FOTO, INEDITĂ! Cu toți cei care, zilele acestea, au încercat să obțină calificarea în faza superioară! Felicitări, Chindia! 

 

Chindia Târgoviște a pierdut și în fața Petrolului Ploiești, scor 1-2, iar șansele de calificare în finala competiției sunt nule. Chiar și așa, vrem să le mulțumim puștilor pentru că au încercat, au luptat și au vrut… Nu a fost însă suficient, dar rămânem cu bucuria că am putut fi alături de ei! Victoriile te califică, înfrângerile te învață! Astăzi, cu toții am învățat ceva! Vom continua să rămânem alături de fotbalul juvenil ca și până acum!

Vezi o GALERIE FOTO cu fiecare puști de la Chindia Târgoviște
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1663994773719586

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii