meci001junioriDpetrolulvalealungaIeri, după meciul dintre Cetatea Târgoviște și Muscelul Văleni, am rămas pe poziții! Și bine am făcut! Pentru că am vizionat un meci frumos, între două echipe cuminți: Petrolul Târgoviște și Fortis Valea Lungă, la juniori D. Vezi marcatorii și o GALERIE FOTO

 

A fost o plăcere să urmărim jocul dintre Petrolul și Fortis Valea Lungă, terminat cu victoria oaspeților, care au marcat prin Georgian Zanfir -2, Ionuț Dobrescu și Iulian Ghimbaș. Pentru gazde au punctat Nicolas Sînmihăian și Ștefănuț Graur.

A fost un joc frumos, cu multe ocazii spectaculoase. Am văzut execuții de finețe, mingi trimise în bară, dar și ratări incredibile. Fotbalul pentru copii oferă, mai la fiecare joc, un adevărat spectacol.

Felicitări învinșilor, felicitări câștigătorilor!

Click pe linkul următor pentru a vedea o GALERIE FOTO
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1652530708199326


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii