strajeriitgv2023sept1junioriDambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / Vă prezentăm rezultatele înregistrate, astăzi, în meciurile Juniorilor U19! Mai jos, aveți și predicțiile noastre, de la prima avancronică! Am reușit să indicăm șase din cele opt rezultate! Pentru prima avacronică spunem că este foarte bine! Vom reveni cu informații de la Liga a 4-a, Seniori și Juniori. 



FC Potlogi – Săgeata Braniștea 2-2
ACS Burduca – Bradul Moroeni 17-0
Roberto Ziduri – Urban Titu 1-0
CSM Fieni – Viitorul Ocnița 4-0
Străjerii Răzvad – Libertatea Urziceanca 8-1
Flacăra Șuța Seacă – AFC Brezoaele 2-3
Unirea Bucșani – Recolta Gura Șuții 0-7
Viitorul Voinești – Voința Tătărani 2-0

 

FC Potlogi - Săgeata Braniștea
Un meci echilibrat, pentru locul 3! Prima șansă ar avea-o gazdele, dar nici oaspeții nu stau deloc rău! Așa că alegem o variantă inedită: peste 3,5 goluri în meci.

Unirea Bucșani - Recolta Gura Șuții
Oaspeții stau mai bine în clasament, nu la fel de bine precum seniorii, dar sunt mari șanse de a-și trece în cont un nou succes! Așadar, solist 2.

Flacăra Șuța Seacă - AFC Brezoaele
Un meci deschis oricărui rezultat, cu un plus pentru oaspeți. Mergem pe un X2! Așteptăm ca echipa gazdă să ne contrazică!

Străjerii Răzvad - Libertatea Urziceanca
Străjerii vor face scor, probabil, cu cei de la Urziceanca! Așa că predicția noastră este simplă, victorie a gazdelor la cel puțin 4-5 goluri diferență.

CSM Fieni - Viitorul Ocnița
Fără multe comentarii, solist 1! S-ar putea ca meciul să se închidă chiar de la pauză.

Roberto Ziduri - Urban Titu
Seniorii vor trage tare, dar probabil ambițiile sunt și la juniori! Ne așteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Alegerea noastră este una curioasă: ambele echipe marchează cel puțin două goluri.

ACS Burduca - Bradul Moroeni
La meciul acesta singura necunoscută este cu câte goluri primite vor scăpa oaspeții! Credem că Burduva va marca cel puțin 5-6! Vom vedea...

Viitorul Voinești - Voința Tătărani
Un meci oarecum dezechilibrat, prin prisma clasamentului. Mizăm pe o victorie a oaspeților, într-un meci în care, probabil, se vor marca cel puțin 4-5 goluri.


________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii