1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800goldincornerFotbal / Așa după cum v-am promis, revenim asupra celor patru meciuri din sferturile de finală ale Cupei României - disputate aseară, cu marcatorii și câteva comentarii. Cam ce semifinale am putea avea? Așteptăm și părerile voastre! Succes, echipelor rămase! 

 


URBAN TITU - Sportul Voinești 8-1
Victorie la scor pentru Urban Titu, care demonstrează că nu întâmplător este lider în seria Vest, una dintre cele mai echilibrate serii ale Ligii a 5-a. Au marcat: Fl.Albu 2, D.Tudorache 2, Didă, Dumitrache, D.Matei, Ghioacă - Mirel Matei

Cetatea Târgoviște - CSM Fieni 7-8 dld (2-2; 3-3)
Așa cum am anticipat, meciul de la Șotânga a fost unul care a necesitat prelungiri. ”Din patru portari n-a venit niciunul astăzi! În poartă avem un jucător de câmp!” - ne-a transmis unul dintre oficialii ”străjerilor”. În prelungiri, Cetatea a condus până în minutul... 120, când a fost egalată în urma unei lovituri de la colț! S-a calificat, cu ”5 din 5” la loviturile de departajare, CSM Fieni. Au marcat, în cele 120 de minute: Mustafa, Dumitru, Popescu - Fl.Cernea, Iosif, Oprescu.

Voința Crețu - RECOLTA GURA ȘUȚII 7-9 dld (4-4)
A fost surpriza zilei! Voința Crețu - echipă de Liga a 6-a, a pus la colț mult mai titrata grupare de Liga a 4-a, aflată în lupta pentru promovare. Gazdele au condus până în minutul... 90, când Recollta a reulșit să ducă meciul în preluigiri și la loviturile de departajare! Experiența și-a spus cuvântul și oaspeții s-au calificat la... loteria loviturilor de la punctul cu var! Oricum, felicitări, Crețu! Au marcat în cele 120 de minute: M.Popa 2, Borțuneanu, B.Mihai - Scripcariu 2, Enache, I.Radu.

Voința Vișina - ROBERTO ZIDURI 1-6
Roberto s-a adaptat mai repede și a jucat (și) mai... repede, reșușind să se impună categoric, în singurul sfert de finală în care au evoluat două echipe de Liga a 4-a. Au marcat: Covrig - Olteiu 2, Ioniță, Paraschiv, Tănase, Godinac jr.

Așadar, în semifinale avem 3 echipe de Liga a 4-a - CSM Fieni, Recolta Gura Șuții, Roberto Ziduri și una de Liga a 5-a - Urban Titu. Dacă Emil Tudor va respecta regulamentul, pentru semifinale avem două variante: Urban Titu - Recolta Gura Șuții și CSM Fieni - Roberto Ziduri sau Urban Titu - Roberto Ziduri și CSM Fieni - Recolta Gura Șuții.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii