1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutaFIFA a publicat, astăzi, lista arbitrelor şi  asistentelor care vor oficia la Campionatul Mondial feminin de anul viitor, din Franţa. Dintre asistentele nominalizate nu avea cum să lipsească Petruţa Igulescu! Felicitări și mult succes! Ne bucurăm că județul nostru va fi din nou reprezentat la așa nivel! 


Încă o performanţă pentru cel mai titrat arbitru dâmboviţean al tuturor timpurilor! Petruţa Igulescu a fost nominalizată de către FIFA pentru a oficia la Campionatul Mondial de fotbal feminin din Franţa, care se va desfăşura anul viitor, între 7 iunie şi 7 iulie. Alături de Petruţa, România va mai fi reprezentată de încă o asistentă - Mihaela Ţepuşă. Vom reveni şi cu alte amănunte.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii