1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

catalintanase213Astăzi, la OMUL ANULUI avem o nominalizare venită din lumea baschetului. Cătălin Tănase este antrenorul echipelor de baschet feminin CSȘ-CSM Târgoviște, campioane naționale la U18 și U20, al echipei de senioare CSM Târgoviște, dar și al echipei naționale de baschet feminin U18.

 

Cătălin Tănase este unul dintre oamenii cei mai cunoscuți din baschetul dâmbovițean. Dincolo de problemele pe care le are baschetul feminin de pe la noi – în această perioadă – Cătălin Tănase este unul dintre cei care au încercat să dea tot ce se poate mai bun, în condițiile date. Deopotrivă, lăudat și criticat, Cătălin Tănase rămâne totuși cel care a adus cele două titluri naționale, la U18 și U20!

Succes, Cătălin Tănase! Și la cât mai multe rezultate!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii